Uw full-service Garantiemakelaar in Castricum 

Welkom bij Van Amsterdam Garantiemakelaars in Castricum.

Wij schatten uw wensen op de juiste waarde. Bergen verzetten kunnen ook wij niet, maar een rotsvast vertrouwen kunt u gerust in ons hebben. Van Amsterdam Garantiemakelaars in Castricum weet wat cliënten graag willen en om dit te realiseren dragen alle medewerkers hun eigen steentje bij. Met ruim vijftig jaar ervaring in de woning- en bedrijfsmakelaardij zijn onze acties in deze markten doelgericht en deskundig. Waarbij we ons laten leiden door uw wensen. Wij zoeken voor aspirant-kopers het huis of pand dat in álle opzichten aan hun eisen voldoet.

Naast deze jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en de onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.
Als enige makelaar in Nederland geven wij garantie op de dienstverlening. Dit is een garantie voor het vakmanschap van een Garantiemakelaar.

De verkoper van een woning of bedrijfspand garanderen we een optimale inzet voor het beste resultaat. Kandidaat-koper en verkoper blijven bij Van Amsterdam Garantiemakelaars nauwkeurig op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Van al onze stappen bij koop of verkoop doen wij u verslag. Als Garantiemakelaars leggen wij ons graag deze verplichting op. Wij weten immers hoe belangrijk het voor onze klanten is om te weten hoe de vlag aan de stok hangt.

Openingstijden
U bent van harte welkom op:
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 12.30 en 13.30 -17.30
Zaterdag: op afspraak.

Zonodig kunnen afspraken voor 's avonds worden gemaakt.

Adres

Dorpstraat 64
1900 AB Castricum
Noord-Holland