Welkom bij Ter Tanje Vastgoed & Juridisch Advies

Afbeelding verwijderd.U wilt begeleiding bij aan- verkoop van uw Huis ?

Ik zorg voor de waardebepaling, rondleidingen, presentatie van uw pand in dag- weekbladen en het naleven van de juridische verplichtingen van zowel koper als verkoper. Wilt u uw Vastgoed verhuren of het beheer aan ons over laten. Ik heb ruimschoots ervaring in het beheer van VVE's alsmede woningen van particulieren. Zoekt u een huurwoning, appartement, een kamer of studio ? Kijk dan in ons huurbestand.

Na een afgeronde studie rechten aan de Rijksuniversiteit van Maastricht ben ik sedert 1994 actief in Parkstad Limburg als jurist en makelaar o.g. Door de centrale ligging van het kantoor in Hoensbroek (op de grens met Brunssum en Heerlen) ben ik actief in het hart van Parkstad. Midden in de maatschappij en bekend met alle plussen en minnen die een stad, dorp en wijk te bieden heeft. Want locatie bepaald in grote mate de waarde van uw eigendom.


Waarom kiezen voor Ter Tanje Vastgoed & Juridisch Advies ?

  • Voldoende inzicht prijsontwikkeling in de Parkstad Regio.
  • Uitgebreide begeleiding bij verkoop en gratis aankoopadvies.
  • Bemiddelingskosten onder NVM tarief en Geen Opstartkosten zoals gebruikelijk is.
  • Uitgebreide presentatie via o.a. Woonplein Limburg, Huislijn, Funda en Facebook .
  • Gezien de toenemende wettelijke eisen aan de koopovereenkomst van een onroerende zaak en de bescherming van de consument is het zaak om een goede kennis van juridische zaken te hebben.
  • Basispakket inclusief waardebepaling, reclamebord, panden presentatie, vermelding op eigen website en o.a. diverse OG sites. Incl. vast tarief reclamekosten. Maar ook advisering om uw huis verkoop klaar te maken!
Adres

Kouvenderstraat 240
6431 HK Hoensbroek
Limburg