** Van huis uit sinds 1974 **

Het begint met een goed gesprek !
Een huis kopen of verkopen heeft grote invloed op uw leven en toekomst. Vandaar dat wij er alles aan doen om u daarbij zoveel mogelijk te ondersteunen. Dat begint met een goed gesprek, waar we graag alle tijd voor nemen.


Kijk ook eens op onze website www.struiksmamakelaars.nl, like ons op Facebook of volg ons op Twitter en Instagram voor het laatste nieuws en het nieuwe aanbod.


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 13.00 uur (in de zomermaanden op zaterdag gesloten)
's avonds op afspraak


Medewerkers:


Bart-J.J. Struiksma (RMT), sinds 2012 directeur en eigenaar van het kantoor in Sneek waar hij al jaren werkzaam is als NVM-makelaar. Daarmee treedt hij in het voetspoor van zijn vader, waarmee hij geruime tijd mee heeft samengewerkt. Hij behartigt de belangen van de klant bij het gehele aan- of verkoopproces en taxeert.


Frank Zijlstra (RMT), sinds medio augustus 2016 werkzaam bij Struiksma Makelaars. Hij heeft daarmee ons team versterkt met zijn expertise en 18 jaar ervaring in de Makelaardij. Hij maakt graag kennis met u als het gaat om de verkoop of taxatie van uw woning of appartement. Als fervent watersporter voelt hij zich thuis in deze waterrijke regio en kunt u zowel voor wonen aan het water, landelijk wonen of voor wonen in de stad bij hem terecht.

Els Struiksma-Klopma is de sturende kracht van het kantoor in het prachtige Sneek. Een sterke persoonlijkheid die er al meer dan 45 jaar voor zorgt dat intern alles perfect wordt geregeld.

Heleen van Erkelens-de Vries is sinds 2017 werkzaam bij ons kantoor en is geboren en getogen in Sneek. Zij is het eerste aanspreekpunt op kantoor en zij verzorgt het gehele administratieve proces rondom de verkoop, verhuur en taxatie van uw woning.

Adres

Leeuwarderweg 16
8605 AH Sneek
Friesland