Thuis in Twente!

Mensen maken het verschil 
Bij Snelder Zijlstra Makelaars doet u zaken met mensen.  
 

  • Mensen die trots zijn wanneer zij een oplossing vinden waar u van kunt genieten.
  • Mensen die geen ander belang hebben dan dat van u, als onze opdrachtgever.
  • Mensen van wie het hart sneller gaat kloppen wanneer zij u een thuis kunnen geven.

 

Wij zien meer dan alleen uw huis. Wij gaan op zoek naar de persoonlijke verhalen die het verschil maken. Dat in combinatie met onze grote passie voor de Twentse woningmarkt maakt dat we ons vol enthousiasme inzetten om uw woning succesvol te verkopen.

Snelder Zijlstra Makelaars
Snelder Zijlstra, een begrip in Twente. Vanuit onze kantoren in Enschede, Hengelo en Almelo zijn wij al meer dan 130 jaar actief in de lokale woningmarkt. Als full service makelaar nemen wij de gehele verkoop voor u uit handen. Wij bieden een uitgebreid verkooppakket om uw woning op de beste én meest complete manier te koop te zetten. Door de jaren heen hebben we bovendien een groot netwerk en zoekersbestand opgebouwd en daar profiteert u van. Regelmatig komt het voor dat we een woningzoeker direct kunnen matchen aan uw woning! Een intensieve en persoonlijke aanpak, veel vakkennis en jarenlange ervaring, een uitgebreide kennis van de Twentse huizenmarkt. Alles wat u van ons mag verwachten én meer.   

Partner in Dynamis 
Snelder Zijlstra Makelaars is partner in Dynamis, een overkoepelende organisatie voor vastgoedpartners in Nederland. Wij maken deel uit van dit samenwerkingsverband tussen 13 zelfstandige, regionale kantoren met 40 vestigingen verspreid door het hele land. De kracht van dit samenwerkingsverband ligt in de combinatie van lokale expertise met onderlinge uitwisseling van deskundigheid en kennis. Van research en marketing tot aan landelijke naamsbekendheid. Wij lopen altijd voorop!

Adres

Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede
Overijssel