Modern makelaarskantoor met persoonlijke aandacht!

Welkom bij Meermakelaars!
Wij zijn een jong, modern kantoor waar persoonlijke aandacht een zeer belangrijk aspect is. We werken in een klein, zeer ervaren team waardoor wij al onze klanten persoonlijk kennen!


Onze focus ligt uitsluitend op de aan- en verkoop van woningen. Dat zorgt er voor dat wij niet worden “afgeleid” door allerlei andere activiteiten, ons volledig kunnen richten op de verkoop van jouw woning of op de woning die je wilt aankopen. Wij bieden je een persoonlijke en moderne werkwijze, goede en directe bereikbaarheid en gebruiken de modernste verkooptools en presentaties zoals 360 graden foto’s en als enige in de regio je woning volledig in 3D via Matterport. Een virtuele bezichtiging zonder 3D-bril!


Het kantoor is opgericht door Paul Israel, een NVM makelaar met ruim 22 jaar ervaring in Hoofddorp. Misschien ken je ons al door onze opvallende roze huisstijl of heb je van ons gehoord op een andere wijze. Wij hebben al een behoorlijk aantal woningen aangekocht en verkocht in de gehele Haarlemmermeer, vast ook in jouw woonomgeving, groot/klein en in alle prijsklassen. Heel wat van onze enthousiaste opdrachtgevers hebben hun ervaringen gedeeld op de Fundasite. Deze vind je onder “beoordelingen” op onze kantoorpagina van Funda. Je kan daar lezen dat wij echt anders werken dan andere makelaarskantoren en nog duidelijk meerwaarde bieden! En niet onbelangrijk... wij hebben in 2021 het hoogste percentage opbrengst boven de vraagprijs van alle makelaars en het laagste in aankoop. Over resultaten gesproken... dat is toch echt "Meer" en gaat het daar voor onze opdrachtgevers ook om!


Hebben wij je enthousiast gemaakt?
Wij komen graag langs voor een oriënterend “verkoopgesprek” bij jou thuis. Je krijgt dan van ons een waarde-inschatting van de woning met een vrijblijvend verkoopvoorstel. Wil je een woning aankopen dan ben je van harte welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek waarin je al je woonwensen kan aangeven en wij je kunnen informeren over wat er allemaal bij komt kijken.


Dus loop eens bij ons binnen aan de Nijverheidsstraat 5C, op de begane grond, in het nieuwe appartementengebouw “Het Ensemble” tegenover de basisschool De Klimop in Hoofddorp maar natuurlijk kan je ons ook bellen of mailen, dat kan op 023 62 000 42 en info@meermakelaars.nl
Of stuur ons een WhatsApp naar 06 23 40 43 47


Meer informatie vind je op onze website www.meermakelaars.nl
Op deze site staan ook een meerdere video's waarin wij ons voorstellen en onze werkwijze laten zien!


Meermakelaars, een echte makelaardij 3.0, want jij wil toch ook meer?

Adres

Nijverheidsstraat 5 c
2132 AZ Hoofddorp
Noord-Holland