Beoordeling 9.4 Alleen het beste is goed genoeg!!

Bij Groenhout Makelaars Midden-Drenthe helpen wij je graag bij het verkopen van je eigen woning of het aankopen van je droomwoning. Wij zijn niet alleen werkzaam in Midden-Drenthe maar ook in de aangrenzende gemeentes zijn we actief. Flexibiliteit vinden we belangrijk, dus ook in de avonden en op zaterdag zijn afspraken mogelijk. Door een achtergrond in het bankwezen heeft Richard veel kennis op financieel gebied en uiteraard is hij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. 
We zijn makelaars met een creatieve geest en trachten op originele wijze gestelde doelen te realiseren. We zijn enthousiast en gedreven in alles wat we doen en kennen de branche in al haar facetten. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar alleen puur ondernemerschap. Niet alleen de zakelijke kant, maar ook sociale aspecten hebben onze volle aandacht. We zijn alert op nieuwe trends en vertalen dit in onze werkwijze. Onze expertise betekent jou gemak.

Het is ons plezier en onze kracht om een uitdaging te accepteren teneinde tot een optimale dienstverlening te komen, van begin tot eind en zelfs daarna nog! Lees onze reviews maar eens, allicht nodigt het uit voor een vrijblijvend gesprek?

Adres

Brink 4
9411 KR Beilen
Drenthe