Fijn huis, Fijne plek, Fijne Makelaar

Bij Fijne Makelaar ben je aan het juiste adres!


Ben je op zoek naar een (andere) woning in de regio Oisterwijk – Eindhoven of woon je hier al, maar wil je je woning verkopen? Met Fijne Makelaar regel je de aankoop of de verkoop op een zorgeloze en ontspannen manier. Ook voor huurwoningen of taxaties ben je bij ons aan het juiste adres.
 

Een huis huren, kopen of verkopen zonder dat je je allerlei zorgen hoeft maken, dat is waar wij voor staan. We houden van helder contact, korte lijnen en voelen ons betrokken.


Marc en Kees zijn lokaal goed bekend en heeft een uitgebreid netwerk. Met zijn jarenlange ervaring als makelaar, zijn lokale bekendheid en zijn passie voor het vak makelen is hij de perfecte match voor jou als woningverkoper, verhuurder of in de begeleiding van de aankoop van jouw droomwoning of appartement. Wij weten vaak vanuit ons netwerk als er een woning te koop komt, waar jij als onze opdrachtgever voordeel uit kan halen. 


Niet alleen voor verkoop, verhuur en aankoop kun je terecht bij Fijne Makelaar. Marc is niet alleen gecertificeerd makelaar maar ook NWWI gecertificeerd taxateur. Zodoende kan Fijne makelaar voor iedere geldverstrekker en bank een gevalideerd taxatierapport opstellen. Dit kan een taxatie zijn voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering. Neem contact met ons op voor het inplannen van een persoonlijk kennismakingsgesprek; of het nu om een verkoop, aankoop of taxatie gaat.

Adres

Spoorlaan 50
5061 HB Oisterwijk
Brabant