Jouw Toekomst

Maak kennis met de makelaar in Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis
Niet een huis, maar een thuis. Dat is waar we bij Den Rooijen & Van Herk dagelijks voor gaan. Jasper den Rooijen is al bijna 20 jaar uw persoonlijke makelaar in Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Ons nieuwe kantoor aan de Dr. J.M. den Uyllaan 17 te Spijkenisse heeft een unieke positie. Zo wonen wij zelf in het gebied waar wij actief zijn. Deze regio kent daarom weinig geheimen voor ons. De combinatie van jarenlange ervaring, ons vermogen goed te kunnen luisteren en een persoonlijke aanpak, heeft gezorgd voor vele contacten. Dit kan voor jou leiden tot verrassende kansen.
 

Op elke vraag een antwoord

Als NVM-makelaar spijkeren wij voor jou jaarlijks onze kennis over onder andere wet- en regelgeving bij. Deze kennis, in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen zal komen te staan. Ben je opzoek naar een makelaar die jouw huis wil verkopen of wil assisteren bij de aankoop van een huis? Of heb jij je zinnen gezet op het vinden van een nieuwbouwwoning? Dan zijn wij de makelaar die je moet hebben. Voor elke dienst is er een expert aanwezig, dat betekent dat we op al jouw vragen een antwoord hebben. Het aantal knappe koppen dat ons team telt, doet echter niet af aan onze persoonlijke aanpak. We komen graag bij je langs om jouw woonwens eens verder onder de loep te nemen, of maak een afspraak en dan zien we je bij ons op kantoor!
 

Oud én nieuw

We streven er naar om voor jou de beste makelaar te zijn, maar wie stilstaat… We zijn daarom elke dag bezig met innoveren en verbeteren. Voor jou, je (toekomstige) gezin en kleinkinderen willen we samenwerken om de leefomgeving van nu en van de toekomst te behouden. Den Rooijen & Van Herk compenseert daarom zijn CO2-uitstoot en daarin zijn we een pionier, daar zijn we trots op.

Waarom kiezen voor Den Rooijen & Van Herk Makelaardij?

Waarin onderscheiden wij ons ten opzichte van collega makelaars? Een aantal van onze succesfactoren hebben wij voor u op een rijtje gezet:

- Top ranking op funda.nl.
Door de nieuwste presentatietechnieken, zoals heldere (360◦) beelden, hoogtefoto’s, 2D en 3D plattegronden, videobeelden en een digitale brochure garanderen wij dat uw woning een toppositie krijgt op funda.nl en andere websites waar huizen gepresenteerd worden.

- Actief op social media. 
Wij presenteren uw woning naast de gebruikelijke media ook uitgebreid op diverse social media. Hierbij maken wij ondermeer gebruik van een (gesponsorde) Facebook campagne waardoor uw woning direct onder de aandacht wordt gebracht van uw specifieke doelgroep.

- Verkoopplan op maat.
Met meer dan 40 marketingactiviteiten heeft u voldoende munitie om uw woning onderscheidend te promoten.

GRATIS advertentie campagnes.
Facebook & Instagram campagnes met een bereik tot wel 25.000 views

- 6 dagen en 4 avonden per week beschikbaar voor u en uw kijkers.

Wij zijn 5 dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Maar werken op afspraak in de avonden en de gehele zaterdag.

- Actieve benadering potentiële kopers.
Wij hebben een groot regionaal en actueel zoekersbestand met veel kandidaat-kopers, die we gaan benaderen. Daarnaast zullen we een buurtmailing doen in uw directe omgeving.

- Bereikbaarheid

Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 17.30 uur van maandag tot vrijdag. Via whatsapp elke dag tot 22.00 uur bereikbaar.

Via website chat 7 dagen per week van 09.00 – 23.00 uur bereikbaar.

- Een full-service organisatie.
Den Rooijen & Van Herk Makelaardij ontzorgt u van begin tot eind. Wij geloven dat een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid van onze medewerkers toegevoegde waarde voor u levert. Op elk moment van de dienstverlening en op elk onderdeel!
- Ervaring
Met decennia lang ervaring in Spijkenisse en omgeving. Wij beschikken over een brede, professionele organisatie met een eigen juridische afdeling en tevens lid van de makelaarsorganisatie NVM. 


Wij zijn Den Rooijen & Van Herk: de makelaar van Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis
En wie ben jij? Wij maken graag kennis.

Adres

Dr. J.M. den Uyllaan 17
3201 WR Spijkenisse
Zuid-Holland