Je wilt een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Het liefst schakel je een betrouwbare makelaar in bij jou uit de buurt. Maar hoe vind je precies de makelaar die het best bij je past?

Blekkink Makelaardij maakt je keuze een stuk gemakkelijker. Hoe? Allereerst zijn we al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Wij kennen de lokale huizenmarkt op ons duimpje. En niet onbelangrijk: de huizenmarkt kent ons. “ Want vaak is de eerste stap van een woningzoeker de stap naar ons kantoor”. Hierdoor weten wij vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen en perfect in te spelen op de wensen van de klanten en potentiële klanten. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie in de makelaardij.

Onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en worden permanent bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Zij zijn gecertificeerd register makelaar-taxateur (RM RT).

Wij hebben kennis van alle relevante wetgeving en zijn als ervaren onderhandelaar prima in staat om jouw woning tegen een goede prijs te verkopen.

Naast het verkopen, aankopen en taxeren van woningen zijn we ook uitstekend ingevoerd in de regionale bedrijfsonroerendgoed markt. Daarnaast houden we ons bezig met de (her)ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwprojecten.
Dus, ben je op zoek naar een makelaar? Bel of mail ons!

Graag tot ziens!
 

Adres

Haartsestraat 28
7121 CX Aalten
Gelderland