DHQ bouw BV is een bouw- en aannemingsbedrijf, gevestigd in Rijswijk. Uw Bouwgarant partner voor nieuwbouw en totaal renovaties.

Onze werkzaamheden bestaan uit het aannemen en uitvoeren van nieuwbouw projecten. Hierbij hebben wij uiteraard als doel om zo energie neutraal en betaalbaar mogelijk te bouwen. Daarom zijn wij constant op zoek naar nieuwe technieken en materialen, zowel op de nationale- als op de internationale markt. Door op Europees niveau in te kopen en deze nieuwste technieken en materialen toe te passen, kunnen wij prijstechnisch concureren, maar toch extra’s bieden. Daarmee streven wij nu al om onze standaard op het niveau te stellen dat vanaf 2021 pas verplicht is.

Ook het uitvoeren en begeleiden van totaalrenovaties behoort tot onze werkzaamheden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het monteren van verschillende kozijnen/gevelelementen zoals ramen, deuren, schuifpuien, vouwdeuren en vliesgevels. We hebben ervaring met zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De productie van de gevelelementen hebben wij in eigen hand, wat diverse voordelen met zich meebrengt.

Wat kunt u van ons verwachten ? Bij ons koopt u niet alleen de verbouwing maar ook de bijbehorende service, zoals :

1. Duidelijke excell planning van de geoffreerde werkzaamheden

2. Één aanspreekpunt

3. Wekelijks, en waar nodig dagelijks, onderhoud over verloop van de werkzaamheden.

4. Alle werkzaamheden worden standaard gedekt door onze bouw en montage verzekering.

5. Werkzaamheden worden uitgevoerd comfort VCA veiligheidsnormen

6. Enige aannemer in Rijswijk met Bouwgarant

 

 

 

Adres

Verrijn Stuartlaan 30
2288EL Rijswijk
Zuid-Holland