LENCO Zelfbouw Support begeleidt en ontzorgt particuliere opdrachtgevers bij het realiseren van zelfbouw woningen en grootschalige verbouwingen.

Ben jij in staat om het ontwerp- en bouwproces van je eigen (duurzame) droomhuis tot een succes te maken? Het vraagt veel van je tijd en zonder voldoende kennis en ervaring ontstaan er al snel problemen. Bijvoorbeeld door een meningsverschil met je architect of aannemer, budgetoverschrijdingen, vertragingen tijdens de bouw of constructieproblemen en vervelende lekkages achteraf.

Samen met bouwbegeleider LENCO Zelfbouw Support voorkom je deze problemen. Je houdt de kosten, de kwaliteit en de planning onder controle waardoor je goedkoper, beter én sneller bouwt. Ook in deze tijd van relatief hoge bouwkosten en drukke aannemers.

Advies op maat
Begeleiding kan vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van jouw project. In de vorm van coaching, wat meer ondersteuning of volledige ontzorging. Je bepaalt zelf op welke momenten en hoeveel advies je nodig hebt.

LENCO Zelfbouw Support helpt je bijvoorbeeld met het vinden en contracteren van een geschikte architect, de juiste adviseur(s), een kwaliteitsborger (per 1-1-2024) en een betrouwbare aannemer. In de uitvoeringsfase wordt toegezien op het werk van de aannemer(s) om onnodige bouwfouten, vertragingen en hoge meerkosten te voorkomen.

Bouwkundige inspectie, opleveringskeuring en bouwmediation
Vraag LENCO Zelfbouw Support ook voor het uitvoeren van een bouwkundige inspectie, een zorgvuldige opleveringskeuring en het bemiddelen bij een eventueel oplopend conflict met je architect of aannemer.

Adres

Pelmolen 4
2614 LL Delft
Zuid-Holland